Aarresaaren henkilöstö

Ammattitaitoinen ja välittävä henkilöstömme


Anne Hämäläinen (betjänar även på svenska)

Olen positiivinen ja elämänmyönteinen kahden aikuisen nuoren äiti. Luonteenpiirteitäni kuvaavat empaattisuus ja toisista välittäminen, vahvuuksiani ovat hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Oma ja läheisteni terveys ja hyvinvointi ovat aina olleet minulle tärkeitä asioita. Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat osa jokapäiväistä elämääni.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (ja muistihoitaja) ja olen tehnyt hoitotöitä eri-ikäisten ihmisten parissa sekä psykiatrisessa- että somaattisessa erikoissairaanhoidossa. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin lasten ja nuorten hoitotyön parissa. Minulla on kokemusta yksilö-, perhe- ja verkostotyöstä, olen myös ollut suunnittelemassa ja pitämässä vertaistukiryhmiä. Työnteon ohella olen kouluttautunut ja hakenut lisäosaamista etenkin syömishäiriöihin ja diabetekseen sekä ravitsemukseen liittyen (Trainer4You ravintovalmentaja 2014). Olen suorittanut koulutuksen Perhearviointi - perheen voimavarojen, vahvuuksien ja vaikeuksien arviointimenetelmäkoulutuksen (3 op). Tällä hetkellä opiskelen neuropsykiatriseksi (NEPSY) valmentajaksi.

Haluan kohdata jokaisen ihmisen ainutlaatuisena yksilönä ja ottaa hänen henkilökohtaiset tarpeensa huomioon. Luottamus sekä toisen ihmisen arvostaminen ja kunnioittaminen ovat toimintani kulmakiviä. Tärkeitä asioita elämässä ovat mielestäni myös ilo ja huumori, jotka voivat auttaa löytämään ikävistäkin tilanteista jotain positiivista.Susanna Kotkaslahti-Soisalo

Olen kolmen lapsen perheenäiti Hirvensalosta. Olen käynyt kouluni pienellä paikkakunnalla ja kesät vietin maaseudulla mm. heinätöitä tehden. Olen ammatiltani laitoshuoltaja ja ravintovalmentaja (Trainer4You). Olen käynyt Varalan Urheiluopiston liikunnanohjauksen peruskurssin, jossa suoritin mm. uinninopettajan peruskurssin. Jatkoin Varalasta Turun Kristilliseen opistoon lastenohjaaja -linjalle. Suurimman osan työurastani olen kuitenkin tehnyt perheyrityksessämme, lvi-myynnissä ja reskontrassa.

Olen aito ja välittävä ihminen ja omaan hyvät vuorovaikutustaidot. Olen iloinen ja sosiaalinen, tykkään keskustella ja kuunnella ihmisten tarinoita. Olen myös empaattinen ja vahvasti tunteva ihminen. Olen erittäin energinen ja positiivinen sekä aikaansaava. Olen rehellinen ja teen sen minkä lupaan.

Liikunta, terveys ja hyvinvointi ovat aina olleet minulle tärkeitä. Harrastan mm. juoksua, hiihtoa, laskettelua sekä jumpissa ja kuntosalilla käyntiä. Käyn myös ratsastusvaelluksilla ja patikoimassa. Luonnosta ja merestä saan energiaa, iloa ja voimaa. Näiden elämänarvojen merkitystä haluan myös tuoda esille tässä työssäni.

Kouluttaudun jatkuvasti ja kehitän osaamistani, jotta voin palvella asiakkaitani mahdollisimman hyvin. Viimeisimmät kurssini ovat ensiapukurssi EA1 ja Avustajakeskuksen vammaisavustajakurssi.

Mottoni on: ” Älä sure sitä, mitä sinulla ei ole. Vaan iloitse siitä, mitä sinulla on ”