Ravinto ja liikunta

Ravintovalmennus

Syötkö terveellisesti? Haluatko voida hyvin ja jaksaa paremmin? Haluatko pudottaa painoasi? Onko syömisen hallinta hukassa? Ravintovalmennuksen avulla saat avaimet terveempään elämään.

Yli puolet suomalaisista aikuisista on ylipainoisia ja joka viides heistä on lihava. Lihavuus altistaa mm. sydän-ja verisuonisairauksille sekä diabetekselle. Laihtuminen ja pysyvä elämäntapamuutos voi yksin olla vaikeaa. Ravintovalmentaja on ravitsemuksen henkilökohtainen ohjaaja, jolta saat käytännönläheistä, vastuullista ja ammattitaitoista ohjausta sekä neuvontaa. Ravintovalmennuksemme perustuu tutkimusnäyttöön ja virallisiin ravitsemussuosituksiin.

Ravintovalmennus voi olla lyhyt, muutaman käynnin mittainen tapaaminen, tai jopa yli vuoden kestävä yhteinen projekti – riippuen sinun tavoitteista ja tarpeistasi.

Yhdessä kohti pysyvää elämäntapamuutosta!


Vanhusten liikuntapalvelut

Iän karttuessa myös liikunnan harrastamisen merkitys korostuu. Säännöllisellä liikunnalla on huomattava toimintakykyä ylläpitävä vaikutus. Liikunnan tuomaa hyvänolon vaikutusta ei pidä myöskään aliarvioida.

Liikuntapalvelumme sisältää esimerkiksi:

  • ulkoilua ja ulkoliikuntaa
  • keppijumppaa
  • sauvakävelyä
  • uintia

Tarjoamme myös muita liikuntapalveluita, kysy lisää!

Ota yhteyttä